Tilaa tuotteita

CD / kasettitilausten hinta on 7 € / kpl + postikulut. Kirjatilauksen hinta on 16 € / kpl + postikulut.

Ajallaan Ihmisen Pojan merkki on näkyvä taivaalla: Mikä se on? Raamattu sen meille kertoo ja Pyhä Henki on joka antaa selityksen.
Miten osaat erottaa vehnän lusteesta? Tämä on lopunajan vakavin asia uskoville. Jos haluat siitä enemmän tietää niin kuuntele äänite.
Tämä äänite kertoo rohkeasti, että Jumalan olemukseen kuuluu myös viha. "Minä kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen...."
Eli kuinka niitten tulee käytännössä ilmetä Jumalallisen järjestyksen vuoksi.
Se on meidän uusi kotimme ja siksi tottahan haluat tietää minkälainen se on Raamatun ilmoituksen mukaan.
Hän tuli omiensa tykö, mutta hänen omansa eivät ottaneet Häntä vastaan. Ystävä tunnetko sinä todella sen Jeesuksen josta Raamattu meille puhuu? (Ei toistaiseksi saatavana)
Kun Herra käänsi Siionin kohtalon me olimme kuin unta näkeväiset. Tämä on mahdollista myös sinun elämäsi kaaoksissa.
Meillä tulee olla vastuu armolahjojen käyttämisessä mitä niillä teemme ja mitä otamme vastaan.
Ja he panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi. Ja nämä merkit seuraavat niitä jotka uskovat. Äänitteellä väkevää todistusta siitä että tämä voi olla totta tänäkin jumalattomuuden aikana.
Milloin sinä ystävä kastelit viimeksi kylvösi kyynelillä? Jotka kyynelin kylvävät ne riemuiten palajavat lyhteineen.
Seksi avioliitossa. Taakka vai siunaus?
Historioitsija Josefuksen kirjoittama kertomus Jerusalemin järkyttävästä hävityksestä v. 70 jKr.
Mitä tapahtuu kun Jumalan huoneessa ei enää puhuta niinkuin kirjoitettu on.
Äänitteet osat 1, 2, 3 näihin liittyvänä saatavana myös Tukholman profetia v. 1984 (tilauksessa mainittava erikseen). Jumala on kansoja rakastava Jumala, mutta usein hänen täytyy lähettää ankarat tuomionsa kaiken pahuuden tähden, niin että kansat parkuvat Hänen kurituksensa alla kun Hänet on hyljätty. Suomi valmistaudu kohtaamaan Jumalasi
Koskettava lähihistoriallinen romaani. Kirjan lukijoilta tullut paljon palautetta, että jokaisen suomalaisen tulisi lukea kirja. Kirjan hinta 16 € + postikulut.